Over Ons

MusTec, de firma achter de BioFET

MusTec is een Nederlands medisch technologisch bedrijf met een visie om behandelaars te helpen beter inzicht te geven in het resultaat van interventies, waardoor de patiënt feitelijk inzicht krijgt in het merkbare behandel-effect. Meten zorgt voor efficiëntie en geeft kostenbesparing van zorgbehoefte.

BioFET is het eerste product wat door MusTec is ontwikkeld.
De ontwikkelaars – o.a. voor meer dan 25 jaar werkzaam in het domein Musculoskeletaal – hebben hun expertise bijeengebracht om de BioFET te maken. Klanten vinden dat het een succesvol innovatief product is geworden. BioFET wordt nu succesvol in meer dan 12 landen in de wereld gebruikt en meer landen zullen spoedig volgen.

MusTEC ontwikkelt door met nieuwe producten als aanvulling op deze BioFET icoon.
Via NIEUWS brengen wij u periodiek op de hoogte.

Code of Conduct

MusTec houdt rekening met het milieu. Wij houden rekening met onze omgeving en onze toekomst. Ons doel is om minimaal het milieu te belasten door recycling, reistijd beperken en met het ontwikkelen van producten, met controle op de totale life cycle van het productieproces. Daarnaast ondersteunen wij onderzoek waar de vraagstelling in relatie staat tot het verhelpen van chronische spieraandoening.